Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Plesni center Dolenjske

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni.

Plesne programe Plesnega centra Dolenjske je obiskalo več kot 80.000 tečajnikov, ki so svoje pete brusili vse od pričetka delovanja centra leta 1987. Danes je Plesni center Dolenjske zagotovo trden steber družabnega plese na Dolenjskem in v Beli krajini.

Svojim tečajnikom ponujamo prijetno plesno okolje v katerem usposobljeni plesni učitelji in vaditelji podajajo plesno znanje vsem plesa željnim. Od tistih najmlajših pa do tistih, ki uživajo v svoji jeseni.

Zakaj ravno mi? Pišite nam

Sobota, 20. maj 2017

Ulična četvorka 2017 - Novi trg, Šentjernej, Mirna

21. Ulična četvorka uspela - SONČNO VREME, DOBRA VOLJA IN ZABAVA
 
Ulična četvorka 2017 je nedvomno uspela, saj je bilo poleg sončnega vremena, vzdušje med plesalci, kot tudi obiskovalci fenomenalno. 
 
Moto letošnje Ulične četvorke je jasen in odločen NE alkoholu  in prepovedanim drogam. V projekt Ulične četvorke 2017 - EQDF 2017 je bilo vključenih 20 slovenskih in 30 evropskih mest.

Pod vodstvom Plesnega centra Dolenjske, ki ga vodi Gregor Vovk, smo plesali na Novem trgu, v Šentjerneju ter na Mirni. Že 22 četvorko je odplesalo prek 450 maturantov in osnovnošolcev. Vse nastopajoče pa so bodrili številni gledalci in mimoidoči.

 
Več slikic, pa si lahko ogledate v Fotogaleriji.
Plesnicenter.com | Plesni center Dolenjske | Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto | tel: 031 633 544 | Copyright 2011 © Plesnicenter.com | 28.si