Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Plesni center Dolenjske

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni.

Plesne programe Plesnega centra Dolenjske je obiskalo več kot 80.000 tečajnikov, ki so svoje pete brusili vse od pričetka delovanja centra leta 1987. Danes je Plesni center Dolenjske zagotovo trden steber družabnega plese na Dolenjskem in v Beli krajini.

Svojim tečajnikom ponujamo prijetno plesno okolje v katerem usposobljeni plesni učitelji in vaditelji podajajo plesno znanje vsem plesa željnim. Od tistih najmlajših pa do tistih, ki uživajo v svoji jeseni.

Zakaj ravno mi? Pišite nam

Ponedeljek, 23. november 2015

Gala novoletni novomeški ples

Po več kot 10 letih premora smo se v Plesnem centru Dolenjske odločili obuditi Gala novoletni ples. Ples bo potekal ob živi plesni glasbi izbranih dolenjskih glasbenikov, ki bodo samo za ta namen združili svoje moči. V pravo praznično vzdušje vas bosta popeljali tudi skrbno izbrana kulinarika, ter svečano okrašena dvorana z dovolj velikim plesiščem, kjer boste lahko plesali in se zabavali pozno v noč.
 
Plesni center Dolenjske bo poskrbel tudi za posebne plesne nastope, ki bodo pravi balzam za dušo, predvsem pa prava paša za oči. Na povabilo sta se namreč odzvala aktualna svetovna prvaka v kombinaciji 10 plesov - Nadiya Bychkova in Miha Vodičar, zaradi katerih bo večer še toliko bolj poseben.
 
Zato vas vabimo na nepozabno plesno-zabavno dogodivščino, ki se bo pričela v petek, 11. decembra 2015, ob 20. uri v Športni dvorani Marof v Novem mestu.
 
 
Pravočasno si zagotovite svoje mesto na plesnem parketu, saj je število mest omejeno!
 
 
Predprodaja vstopnic in informacije:
Plesni center Dolenjske, Planet Tuš
031/633-544
info@plesnicenter.com
 
 
Vabljeni na ples!
Plesnicenter.com | Plesni center Dolenjske | Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto | tel: 031 633 544 | Copyright 2011 © Plesnicenter.com | 28.si