Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Plesni center Dolenjske

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni.

Plesne programe Plesnega centra Dolenjske je obiskalo več kot 80.000 tečajnikov, ki so svoje pete brusili vse od pričetka delovanja centra leta 1987. Danes je Plesni center Dolenjske zagotovo trden steber družabnega plese na Dolenjskem in v Beli krajini.

Svojim tečajnikom ponujamo prijetno plesno okolje v katerem usposobljeni plesni učitelji in vaditelji podajajo plesno znanje vsem plesa željnim. Od tistih najmlajših pa do tistih, ki uživajo v svoji jeseni.

Zakaj ravno mi? Pišite nam

Ponedeljek, 04. julij 2011

1. poletni plesni večer

Poletje se je že dodobra začelo. To pa vsekakor ni razlog da vržemo plesne čevlje v kot, ter pozabimo na ples. Da nam plesni koraki ne uidejo iz glave, Vam v poletnem času nudimo možnost preplesovanja na Poletnih plesnih večerih v Plesnem centru Dolenjske.

Poletni plesni večeri se bodo odvijali v dvorani Plesnega centra Dolenjske, vsakič od 19. ure dalje. Vabljeni so vsi plesa željni. Za dobro glasbo in prijeten ambient poskrbimo mi, za prijetno družbo pa vi. Vabljeni tudi vaši prijatelji.

1. poletni plesni večer bo v sredo, 13. julija od 19. ure dalje, v dvorani Plesnega centra Dolenjske. Upamo, da vam vroči dnevi ne bodo izčrpali vse vaše energije in jo boste tako lahko porabili na prijetnem druženju ob dobri glasbi in seveda družbi.

Vabljeni!

Plesnicenter.com | Plesni center Dolenjske | Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto | tel: 031 633 544 | Copyright 2011 © Plesnicenter.com | 28.si