Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Plesni center Dolenjske

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni.

Plesne programe Plesnega centra Dolenjske je obiskalo več kot 80.000 tečajnikov, ki so svoje pete brusili vse od pričetka delovanja centra leta 1987. Danes je Plesni center Dolenjske zagotovo trden steber družabnega plese na Dolenjskem in v Beli krajini.

Svojim tečajnikom ponujamo prijetno plesno okolje v katerem usposobljeni plesni učitelji in vaditelji podajajo plesno znanje vsem plesa željnim. Od tistih najmlajših pa do tistih, ki uživajo v svoji jeseni.

Zakaj ravno mi? Pišite nam

Četrtek, 01. september 2011

Zadnji poletni plesni večer - poletno preplesavanje

Zadnji poletni večer je pred nami! To pa ne pomeni, da v bodoče plesnih večerov ne bo - le-ti bodo, vendar ob drugih dnevih!

Torej, zadnji poletni plesni večer bo v sredo 7. septembra 2011 od 19. ure dalje. Pete bomo brusili ob ritmih valčka, foxtrota. quickstepa, cha cha-ja, rumbe, sambe, salse in drugih plesnih ritmih. Zagotovo je plesni večer tudi odlična generalka pred pričetkom nove plesne sezone.

Na plesni večer ste vabljeni prav vsi tisti, ki obožujete ples, tisti, ki se z njim še niste srečali, samski, v družbi,... Skratka vsi!

Pridite na ples, ne bo vam žal!

Plesnicenter.com | Plesni center Dolenjske | Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto | tel: 031 633 544 | Copyright 2011 © Plesnicenter.com | 28.si