Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Plesni center Dolenjske

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni.

Plesne programe Plesnega centra Dolenjske je obiskalo več kot 80.000 tečajnikov, ki so svoje pete brusili vse od pričetka delovanja centra leta 1987. Danes je Plesni center Dolenjske zagotovo trden steber družabnega plese na Dolenjskem in v Beli krajini.

Svojim tečajnikom ponujamo prijetno plesno okolje v katerem usposobljeni plesni učitelji in vaditelji podajajo plesno znanje vsem plesa željnim. Od tistih najmlajših pa do tistih, ki uživajo v svoji jeseni.

Zakaj ravno mi? Pišite nam

Nedelja, 25. september 2011

NOVO: preplesavanje za vse

Plesni večeri med tednom bodo tako namenjeni preplesavanju, Na preplesavanje ste vabljeni vsi tisti, ki bi radi osvežili že osvojene korake, kot tudi tisti, ki bi enostavno se s svojim plensim partnerjem želeli zavrteti ov blesni glasbi. Prav tako vabljeni vsi tisti, ki ste že dolgo tega plesali, vendar se časovno ne utegnete udeležiti kakšnega plesnega tečaja, toda nekaj plesnih korakov že obvladate.

Na preplesavanju se med plesom ne ustavljamo in ponavljamo - kot na tečaju. Preplesavanje izrabite za ponavljanje in utrjevanje svojega plesnega znanja; za druženje in seveda prijetno izrablljanje vašega prostega časa.

Preplesavali bomo vsako sredo od 19.30 do 22.00.

Zaplešite z nami,...

Vabljeni!

Plesnicenter.com | Plesni center Dolenjske | Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto | tel: 031 633 544 | Copyright 2011 © Plesnicenter.com | 28.si