Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Plesni center Dolenjske

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni.

Plesne programe Plesnega centra Dolenjske je obiskalo več kot 80.000 tečajnikov, ki so svoje pete brusili vse od pričetka delovanja centra leta 1987. Danes je Plesni center Dolenjske zagotovo trden steber družabnega plese na Dolenjskem in v Beli krajini.

Svojim tečajnikom ponujamo prijetno plesno okolje v katerem usposobljeni plesni učitelji in vaditelji podajajo plesno znanje vsem plesa željnim. Od tistih najmlajših pa do tistih, ki uživajo v svoji jeseni.

Zakaj ravno mi? Pišite nam

Ponedeljek, 02. april 2012

Ljubljana open 2012

Da gre res za dogodek najvišjih pričakovanj, kaže že udeležba aktualnih svetovnih prvakov v latinskoameriških plesih v članski kategoriji Zorana Plohla in Tatsiane Lahvinovch – tudi onadva se bosta prvič pomerila med profesionalci - pa Luca Bussolettija in Tjaše Vulič, ki sta svetovna prvaka v kombinaciji desetih plesov v tej kategoriji. Prijavila sta se tudi Paolo Bosco in Joanne Clifton, Paolo je nekdanji amaterski svetovni prvak v standardnih plesih in tudi sam nadaljuje kariero kot profesionalec.

Najbolj zanimiva bodo večerna polfinalna in finalna merjenja članov in profesionalcev, najbolj zaželeni so seveda doseženi naslovi prav v teh dveh skupinah. Ker najboljši slovenski pari, ki že dolga leta krojijo svetovni vrh, večinoma nastopajo na tujih parketih, je tekmovanje Ljubljana Open priložnost za ogled njihovih atraktivnih nastopov pred domačo publiko.

Vabljeni vsi plesni navdušenci na Ljubljana open 2012!

Več fotografij najdete tukaj.

Plesnicenter.com | Plesni center Dolenjske | Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto | tel: 031 633 544 | Copyright 2011 © Plesnicenter.com | 28.si