Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Plesni center Dolenjske

Ples je otrok glasbe, igre in ljubezni.

Plesne programe Plesnega centra Dolenjske je obiskalo več kot 80.000 tečajnikov, ki so svoje pete brusili vse od pričetka delovanja centra leta 1987. Danes je Plesni center Dolenjske zagotovo trden steber družabnega plese na Dolenjskem in v Beli krajini.

Svojim tečajnikom ponujamo prijetno plesno okolje v katerem usposobljeni plesni učitelji in vaditelji podajajo plesno znanje vsem plesa željnim. Od tistih najmlajših pa do tistih, ki uživajo v svoji jeseni.

Zakaj ravno mi? Pišite nam

Nedelja, 22. april 2012

Svetovni dan plesa - 29. april - zaplešite z nami

Prav na ta dan se je namreč rodil pomemben koreograf in reformator baleta Noverre. Tako je bi 29. april leta 1982 razglašen za svetoni dan plesa. Ob temu dnevu se  velika večina evropskih in drugih mest spremenijo v veliko plesišče. Opazimo lahko različne plesne prireditve in performanse.

En kratek utinek, kako je bilo lani v Ljubljani ob svetovnem dnevu plesa. Za ogled videa klikni sem

V Plesnem centru Dolenjske ob svetovnem dnevu plesa namenjamo nedeljski večer plesu in preplesavanju! Vabljeni od 19. ure dalje na ples! Pridite in se zabavajte! Zaplešite z nami. Za glasbo in plesni podij poskrbimo mi, za dobro vzdušje pa vi!

Vabljeni

Plesnicenter.com | Plesni center Dolenjske | Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto | tel: 031 633 544 | Copyright 2011 © Plesnicenter.com | 28.si