Plešemo doma

Plešemo doma

Spoštovani starši, dragi naši plesalci in plesalke. V času, ko moramo biti obvezno doma in dosledno upoštevati nasvete strokovnjakov, da bomo čim prej skupaj brusili pete, vam na spodnji povezavi pošiljamo treninge na daljavo :). Ja, prav ste prebrali. Če ne moremo plesati skupaj, bomo pa na daljavo. https://drive.google.com/folderview?id=18q61Qtzml4YMifmhxZtN2bkBLDIJYyle  Na povezavi boste našli videoposnetke, glasbo, navodila, ipd., ki jih bomo sproti dopolnjevali.  Poleg sedenja, verjamemo, da bodo prav prišle tudi različne vaje za raztegovanje. Če pa vam je v času karantene dolgčas, pa smo za vas pripravili tudi pravi KARANTENA IZZIV – vsa navodila najdete na zgornji povezavi. Srečno v...

Preplesavanje – marec

Preplesavanje – marec

Vabljeni na sredina preplesavanja, ki potekajo ob 20. uri v dvorani Plesnega centra Dolenjske. Sreda – 11.3.2020 Sreda – 25.3.2020   Vabljeni na plesni parket.   Ekipa PCD       Program podpira tudi Mestna občina Novo mesto.    

Obvestilo

Zaradi pojava koronavirusa v bližnji okolici pozivamo vse, ki opazite kakršnekoli simptome slabega počutja (nahod, glavobol, vročina, oteženo dihanje), da se treningov otroci ne udeležijo. Naj bo varnost vseh nas na prvem mestu. Na tem mestu tudi obvestilo za tekmovalce: vse tekme (v MTP in SLP sekciji) so do nadaljnjega odpovedane. O novih datumih boste pravočasno obveščeni. Če se bo resorno ministrstvo odločilo, da bodo šole in vrtci zaprti, bo za ta čas vrata plesnih dvoran zaprl tudi Plesni center Dolenjske. Do nadaljnjega vsi plesni tečaji potekajo po urniku. V tem času pa skrbimo za higieno rok in kašlja. Na...

Nov ciklus plesnih tečajev za odrasle – sobota, 30.11.2019

Nov ciklus plesnih tečajev za odrasle – sobota, 30.11.2019

Bliža se čas zabav in druženja, zato je december pravi mesec, da se nam pridružite na plesnih tečajih za odrasle. Plesne korake boste ponovili in se marsikaj novega naučili. Ker je ples življenje smo v Plesnem centru Dolenjske za vas pripravili različne tečaje, različnih težavnostnih stopenj. Za vsakega se bo našlo nekaj. Zato vabljeni k vpisu na plesne tečaje.

6.mesto na Svetovnem prvenstvu v Street dance show

6.mesto na Svetovnem prvenstvu v Street dance show

Češko mesto, Dečin, je od četrtka, 19.9. do nedelje, 22.9.2018 gostilo Svetovno prvenstvo v street dance show in Svetovni pokal v disco dance. Udeležili so se ga tudi plesalci Plesnega centra Dolenjske in sicer s člansko malo formacijo. Svojo plesno točko so odplesali suvereno in energično in si s tem priplesali finale, z vrhunskim finalnim nastopom pa dosegli odlično 6. mesto.

PLESNA SEZONA PRED VRATI

PLESNA SEZONA PRED VRATI

Ob koncu poletnih počitnic, bomo v Plesnem centru Dolenjske ponovno odprli vrata v plesno dvorano. Za vse, ki ste že plesali in za vse tiste, ki se še odločate o tem, kaj bi plesali, smo pripravili ogromno plesnih zvrsti na različnih lokacijah.

Državno prvenstvo 2019

Državno prvenstvo 2019

Letošnje Državno prvenstvo je za plesalce Plesnega centra Dolenjske zelo uspešno. Na tem mestu najprej zahvala vsem plesalcem, staršem in trenerjem za super sodelovanje, Mestni občini Novo mesto za podporo, košarkaškemu klubu Krka in Mažoretam Novo mesto za pomoč pri kostumih.

Poletna plesna produkcija

Poletna plesna produkcija

Kot vsako leto, ob koncu šolskega leta, smo v Plesnem centru Dolenjske tudi letos pripravili pravi plesni spektakel, ki se je odvijal v petek, 7.6.2019 v ŠD Marof. Športno dvorano Marof je napolnilo preko 800 gledalcev, ki so si ogledali plesne nastope vseh plesalcev, ki brusijo pete v naši plesni dvorani. Od vrtičkarjev, hip hop plesalcev, break dancerjev, plesalcev standardnih in latinsko ameriških plesov ter electric boogie. Veseli smo, da na odru vsako leto pleše več plesalcev.   Zahvala na tem mestu Mestni občini Novo mesto za podporo ter vsem trenerjem, plesalcem, predvsem pa staršem, ki omogočate, da otroci pridno...