PCD MOVE 2022

PCD MOVE 2022

V soboto, 2.4.2022 smo v Plesnem centru Dolenjske organizirali edinstven break dogodek, imenovan PCD MOVE 2022. Poleg slovenskih break dance plesalcev, so se tekmovanja udeležili tudi najboljši break dance plesalci iz Hrvaške in Italije.

Novoletna plesna produkcija uspela

Novoletna plesna produkcija uspela

V Plesnem centru Dolenjske smo ponosni, da smo v teh negotovih časih izvedli tradicionalno novoletno plesno produkcijo, ki je potekala pred številnimi gledalci v ŠD Marof. Zadovoljni smo, da smo lahko koledarsko leto zaključili na način, ki si ga ples, plesna kultura in nenazadnje plesalci ter gledalci zaslužimo - s prireditvijo v živo.

HIP HOP MAME v Šentjerneju – NOVO !!!!

HIP HOP MAME v Šentjerneju – NOVO !!!!

Si mama? Si stara 30 let in več? No, lahko tudi manj :). Zate imamo idealno vadbo – gibanje ob glasbi in dobra družba. HIP HOP MAME. Plešemo vsak ponedeljek ob 19. uri v KC Primoža Trubarja. Prva vaja v ponedeljek, 11.10.2021.   Se vidimo.

Začetek plesnih tečajev za odrasle

Začetek plesnih tečajev za odrasle

September je čas, ko začenjamo tudi s plesnimi tečaji za odrasle. Plesni tečaji so primerni za vse, ki se šele spoznavate z osnovami plesnih korakov, do tistih, ki ste osvojene plesne korake malce pozabili, do tistih, ki se na plesnem parketu vrtite že vrsto let.

Začetek novega plesnega leta

Začetek novega plesnega leta

Novo plesno leto je pred vrati in vsi ga nestrpno pričakujemo. Za vse, ki si želite plesati vam zagotavljamo, da boste našli nekaj zase. V Plesnem centru Dolenjske plešejo vse generacije od najmlajših vrtičkarjev, mladostnikov do tistih, ki so mladi po srcu. Izbirate lahko med različnimi plesnimi programi: hop pop, hip hop, break dance, electric boogie, standardni in latinsko ameriški plesi ter družabnimi plesi za odrasle. Da se prepričate, ali vam določen plesni program ustreza, vas vabimo, da nas obiščete in zaplešete z nami.

Najdete nas v Novem mestu Trebnjem, Šentjerneju in na Mirna.

ZAČASNO ZAPRTO

ZAČASNO ZAPRTO

Dragi plesalci, drage plesalke. Obveščamo vas, da z današnjim dnem zapiramo vrata plesne dvorane za vse neregistrirane plesalce in tako skupaj preprečimo širjenje virusa. Registrirani plesalci imajo treninge po predhodno dogovorjenem urniku. Ostanimo zdravi, da se vsi skupaj čim prej vrnemo na plesni parket. Ekipa PCD

Urnik

Urnik

Da boste lažje našli nekaj zase, vam predstavljamo urnik plesnih tečajev za otroke in mladostnike po lokacijah - Novo mesto, Trebnje, Mirna in Šentjernej. Plesna sezona družabnih plesov za odrasle pa se začne v soboto, 19.9.2020.