HIP HOP MAME v Šentjerneju – NOVO !!!!

HIP HOP MAME v Šentjerneju – NOVO !!!!

Si mama? Si stara 30 let in več? No, lahko tudi manj :). Zate imamo idealno vadbo – gibanje ob glasbi in dobra družba. HIP HOP MAME. Plešemo vsak ponedeljek ob 19. uri v KC Primoža Trubarja. Prva vaja v ponedeljek, 11.10.2021.   Se vidimo.

Začetek plesnih tečajev za odrasle

Začetek plesnih tečajev za odrasle

September je čas, ko začenjamo tudi s plesnimi tečaji za odrasle. Plesni tečaji so primerni za vse, ki se šele spoznavate z osnovami plesnih korakov, do tistih, ki ste osvojene plesne korake malce pozabili, do tistih, ki se na plesnem parketu vrtite že vrsto let.

Začetek novega plesnega leta

Začetek novega plesnega leta

Novo plesno leto je pred vrati in vsi ga nestrpno pričakujemo. Za vse, ki si želite plesati vam zagotavljamo, da boste našli nekaj zase. V Plesnem centru Dolenjske plešejo vse generacije od najmlajših vrtičkarjev, mladostnikov do tistih, ki so mladi po srcu. Izbirate lahko med različnimi plesnimi programi: hop pop, hip hop, break dance, electric boogie, standardni in latinsko ameriški plesi ter družabnimi plesi za odrasle. Da se prepričate, ali vam določen plesni program ustreza, vas vabimo, da nas obiščete in zaplešete z nami.

Najdete nas v Novem mestu Trebnjem, Šentjerneju in na Mirna.

ZAČASNO ZAPRTO

ZAČASNO ZAPRTO

Dragi plesalci, drage plesalke. Obveščamo vas, da z današnjim dnem zapiramo vrata plesne dvorane za vse neregistrirane plesalce in tako skupaj preprečimo širjenje virusa. Registrirani plesalci imajo treninge po predhodno dogovorjenem urniku. Ostanimo zdravi, da se vsi skupaj čim prej vrnemo na plesni parket. Ekipa PCD

Urnik

Urnik

Da boste lažje našli nekaj zase, vam predstavljamo urnik plesnih tečajev za otroke in mladostnike po lokacijah - Novo mesto, Trebnje, Mirna in Šentjernej. Plesna sezona družabnih plesov za odrasle pa se začne v soboto, 19.9.2020.

Plešemo doma

Plešemo doma

Spoštovani starši, dragi naši plesalci in plesalke. V času, ko moramo biti obvezno doma in dosledno upoštevati nasvete strokovnjakov, da bomo čim prej skupaj brusili pete, vam na spodnji povezavi pošiljamo treninge na daljavo :). Ja, prav ste prebrali. Če ne moremo plesati skupaj, bomo pa na daljavo. https://drive.google.com/folderview?id=18q61Qtzml4YMifmhxZtN2bkBLDIJYyle  Na povezavi boste našli videoposnetke, glasbo, navodila, ipd., ki jih bomo sproti dopolnjevali.  Poleg sedenja, verjamemo, da bodo prav prišle tudi različne vaje za raztegovanje. Če pa vam je v času karantene dolgčas, pa smo za vas pripravili tudi pravi KARANTENA IZZIV – vsa navodila najdete na zgornji povezavi. Srečno v...

Preplesavanje – marec

Preplesavanje – marec

Vabljeni na sredina preplesavanja, ki potekajo ob 20. uri v dvorani Plesnega centra Dolenjske. Sreda – 11.3.2020 Sreda – 25.3.2020   Vabljeni na plesni parket.   Ekipa PCD       Program podpira tudi Mestna občina Novo mesto.    

Obvestilo

Zaradi pojava koronavirusa v bližnji okolici pozivamo vse, ki opazite kakršnekoli simptome slabega počutja (nahod, glavobol, vročina, oteženo dihanje), da se treningov otroci ne udeležijo. Naj bo varnost vseh nas na prvem mestu. Na tem mestu tudi obvestilo za tekmovalce: vse tekme (v MTP in SLP sekciji) so do nadaljnjega odpovedane. O novih datumih boste pravočasno obveščeni. Če se bo resorno ministrstvo odločilo, da bodo šole in vrtci zaprti, bo za ta čas vrata plesnih dvoran zaprl tudi Plesni center Dolenjske. Do nadaljnjega vsi plesni tečaji potekajo po urniku. V tem času pa skrbimo za higieno rok in kašlja. Na...