Nov ciklus plesnih tečajev za odrasle – sobota, 30.11.2019

Nov ciklus plesnih tečajev za odrasle – sobota, 30.11.2019

Bliža se čas zabav in druženja, zato je december pravi mesec, da se nam pridružite na plesnih tečajih za odrasle. Plesne korake boste ponovili in se marsikaj novega naučili. Ker je ples življenje smo v Plesnem centru Dolenjske za vas pripravili različne tečaje, različnih težavnostnih stopenj. Za vsakega se bo našlo nekaj. Zato vabljeni k vpisu na plesne tečaje.

6.mesto na Svetovnem prvenstvu v Street dance show

6.mesto na Svetovnem prvenstvu v Street dance show

Češko mesto, Dečin, je od četrtka, 19.9. do nedelje, 22.9.2018 gostilo Svetovno prvenstvo v street dance show in Svetovni pokal v disco dance. Udeležili so se ga tudi plesalci Plesnega centra Dolenjske in sicer s člansko malo formacijo. Svojo plesno točko so odplesali suvereno in energično in si s tem priplesali finale, z vrhunskim finalnim nastopom pa dosegli odlično 6. mesto.

PLESNA SEZONA PRED VRATI

PLESNA SEZONA PRED VRATI

Ob koncu poletnih počitnic, bomo v Plesnem centru Dolenjske ponovno odprli vrata v plesno dvorano. Za vse, ki ste že plesali in za vse tiste, ki se še odločate o tem, kaj bi plesali, smo pripravili ogromno plesnih zvrsti na različnih lokacijah.

Državno prvenstvo 2019

Državno prvenstvo 2019

Letošnje Državno prvenstvo je za plesalce Plesnega centra Dolenjske zelo uspešno. Na tem mestu najprej zahvala vsem plesalcem, staršem in trenerjem za super sodelovanje, Mestni občini Novo mesto za podporo, košarkaškemu klubu Krka in Mažoretam Novo mesto za pomoč pri kostumih.

Poletna plesna produkcija

Poletna plesna produkcija

Kot vsako leto, ob koncu šolskega leta, smo v Plesnem centru Dolenjske tudi letos pripravili pravi plesni spektakel, ki se je odvijal v petek, 7.6.2019 v ŠD Marof. Športno dvorano Marof je napolnilo preko 800 gledalcev, ki so si ogledali plesne nastope vseh plesalcev, ki brusijo pete v naši plesni dvorani. Od vrtičkarjev, hip hop plesalcev, break dancerjev, plesalcev standardnih in latinsko ameriških plesov ter electric boogie. Veseli smo, da na odru vsako leto pleše več plesalcev.   Zahvala na tem mestu Mestni občini Novo mesto za podporo ter vsem trenerjem, plesalcem, predvsem pa staršem, ki omogočate, da otroci pridno...

Vabljeni na nov ciklus plesnih tečajev – sobota, 1.12.2018

Vabljeni na nov ciklus plesnih tečajev – sobota, 1.12.2018

Ob začetku najbolj veselega meseca v letu, vas vabimo k vpisu v nov ciklus plesnih tečajev, ki bo v soboto, 1.12.2018. Tečaji bodo potekali po sledečem urniku: *Začetni plesni tečaj – sobota, 1.12.2018 ob 17.uri *Nadaljevalni plesni tečaj – sobota, 1.12.2018 ob 19.uri *Višji nadaljevalni plesni tečaj – četrtek, 6.12.2018 ob 20.uri *Izpopolnjevalni plesni tečaj – petek, 7.12.2018 ob 20.uri *Plesni tečaj za veterane – ponedeljek, 3.12.2018 ob 20.uri Plesna rekreacija pa poteka vsako sredo ob 18.uri. Za vse informacije smo dosegljivi na info@plesnicenter.com ali preko telefonske številke 031/633-544. Vabljeni na plesni parket.

Svetovno prvenstvo v Street dance na Češkem

Svetovno prvenstvo v Street dance na Češkem

V sredo, 19.9.2018 se z veliko pionirsko street formacijo odpravljamo na svetovno prvenstvo, ki se bo odvijalo v mestu Usti nad Labem. Hvala vsem sponzorjem, ki ste nam na kakršenkoli način omogočili, da nam bo pot na Češko lažja. Mestna občina Novo mesto Občina Mirna Bankart d.o.o.  Tomas d.o.o. Ac Interier d.o.o. LORS – Sašo Lorenčič s.p. Tu Val d.o.o. Kovinska galanterija in vulkanizerstvo Peter Prijatelj s.p. Živ-ing, Sandi Tršavec s.p. Medle d.o.o. GI Zakrajšek d.o.o. Uprom d.o.o. GUM-KO d.o.o. PKT-ZUM d.o.o. Ključavničarstvo Peric Robert s.p. Dolenjske Pekarne Sadjarstvo Škof, Matjaž Škof s.p. Dana d.o.o. Pekarna Bistrica Peter Agnič s.p....