Mini plesni vrtec

Mini plesni vrtec

Ples je naravno gibanje ob glasbi. Prav gotovo so pravi mojstri v izvajanju raznoraznih gibov naši malčki. Svoje edinstvene gibe naredijo povečini nezavedno. Prav to gibanje pa otroško telo ohranja vitalno skozi celo otroštvo in kasneje tudi v mladosti.

Mini plesni vrtec je namenjen spoznavanju otroških plesov, preko katerih spoznavamo različne ritme, gibanje rok in nog ter premikanje po prostoru. Otroci se bodo v času plesnih uric naučili tudi koordinacije, gibanja po prostoru ob glasbi, socializacije (druženje s sovrstniki), ritmike in osnovnih plesnih korakov. Predvsem pa je poudarek na spontanem gibanju in druženju. Mini plesni vrtec vodi strokovno in pedagoško usposobljeni plesni učitelji in vaditelji.

Novi plesalci septembra plešejo BREZPLAČNO.

Urnik

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja
16.00
Plesni vrtec
3-4 let
16.30
17.15
Plesni vrtecSabina Pirc
17.00

Četrtek

  • Plesni vrtec
    16.30 - 17.15
No events available!

Učitelji

Sabina Pirc

Sabina Pirc

za najmlajše

Sabina je težko pri miru, zato je idelna za delo z otroci. Sodelovala je na plesnih tekmovanjih in nastopih tako v Sloveniji kot tudi v tujini, ter sodelovala pri organizaciji raznih dogodkov, tako za otroke kot za odrasle. Vse skupaj je s svojo pedagoško izobrazbo zapakirala v igro plesnega vrtca in poučevanje naših najmlajših plesalcev.