Aljaž Strmljan
Profiles

Aljaž Strmljan

Aljaž pleše že od svojega 3. leta. Od takrat je pridobil znanje o različnih plesnih disciplinah, zadnja leta pa je namenil predvsem hip hopu. Tekmoval je na evropskih in svetovnih prvenstvih ter dosegel odlične rezultate. Letos se mu lahko pridružiš tudi ti!

Sabina Pirc
Profiles

Sabina Pirc

Sabina je težko pri miru, zato je idelna za delo z otroci. Sodelovala je na plesnih tekmovanjih in nastopih tako v Sloveniji kot tudi v tujini, ter sodelovala pri organizaciji raznih dogodkov, tako za otroke kot za odrasle. Vse skupaj je s svojo pedagoško izobrazbo zapakirala v igro plesnega vrtca in poučevanje naših najmlajših plesalcev.

Matej Krajcer
Profiles

Matej Krajcer

Svoje poslanstvo vidi v poučevanju plesa, v poučevanju ljudi o plesu in skozi ples, v ustvarjanju nove mlade generacije vrhunskih plesalcev. Po unikatniem gibanju in figurah je prepoznaven v svetu in postal pravi pojem »naravnega« plesalca.

Ana Arh
Profiles

Ana Arh

Kandidatka za vaditeljico plesa z licenco PZS in ZPVUTS s svojim glasbenim znanjem pripomore k zanimivejšim plesnim uram. Ana je diplomirala na Akademiji za glasbo, zaposlena pa je v Glasbeni šoli Marjana Kozine v Novem mestu. Glasba in ples se tako pri njej prepletata vse življenje.

Naser Gutić – Naki
Profiles

Naser Gutić – Naki

Plesalec Break Dance stilizacije Naser Gutić ali bolje poznan kot BBoy Naki je že mnogo let v samem vrhu tako v Sloveniji, kot tudi na mednarodnem področju. BBoying je zanj način življenja, saj združuje ples, vznemirjive pustolovščine, potovanja, prijetno druženje z istomislečimi ljudmi in še mnogo drugih stvari, ki se jih z besedami ne da opisati.

  • 1
  • 2