Poletna plesna produkcija

Poletna plesna produkcija

Petek je bil resnično lep dan. Plesno popoldne so na Poeltni plesni produkciji popestrili vsi naši plesalci, ki plešejo na različnih lokacijah - od najmlajših pa do tistih, ki plešejo že precej let.

Nov ciklus plesnih tečajev za odrasle

Nov ciklus plesnih tečajev za odrasle

Vabimo vas k vpisu v nov ciklus plesnih tečajev za odrasle, ki ga začnemo v soboto, 18.2.2023 po naslednjem urniku: ZAČETNI PLESNI TEČAJ – sobota, 18.2.2023 ob 17.uri (obvezna predhodna prijava) NADALEJVALNI PLENSI TEČAJ – sobota, 18.2.2023 ob 19.uri VIŠJI NADALJEVALNI PLESNI TEČAJ – četrtek, 23.2.2023 ob 20.uri PLESNI TEČAJ ZA VETERANE – vsak ponedeljek ob 20.uri Za vse informacije smo dosegljivi na 031 633 544 ali preko elektronske pošte info@plesnicenter.com.     Vabljeni na plesni parket.  

Znova vrhunski uspehi naših plesalcev

Znova vrhunski uspehi naših plesalcev

V nedeljo, 5.2.2023 je v Dobrovi potekal že drugi KV turnir v modernih tekmovalnih plesih. V organizaciji plesnega društva Libero se je na tekmi zbralo ogromno število plesalcev, ki so tekmovali v različnih kategorijah.
Plesalci Plesnega centra Dolenjske so svojo nalogo ponovno opravili z odliko, saj so si priplesali vrhunske rezultate.

Zahvala

Zahvala

Zahvala vsem, ki nam na kakršenkoli način omogočajo, da se osredotočimo na naše delovanje, na naše poslanstvo – PLES.

NOVA PLESNA SEZONA, NOVI PLESNI KORAKI

NOVA PLESNA SEZONA, NOVI PLESNI KORAKI

Novo šolsko leto je pred vrati, zato vam z pošiljamo informacije o plesnih programih, ki jih bomo v letošnjem letu izvajali v sklopu Plesnega centra Dolenjske. Vsi plesni tečaji se začnejo po urniku od ponedeljka, 5.9.2022 naprej.